Afronding studie: belangrijke data

as-Salamu ‘alaykum beste cursist,
De eindtoets is online! 

Je kan, indien je er klaar voor bent, de eindtoets maken in de online leeromgeving. Wanneer je de toets start, heb je 90 minuten om ‘m te maken. Het zijn 15 multiple choice vragen die globaal hetgeen wat jij hebt gehad in de afgelopen 6 maanden toetsen.

Na afloop van het maken van de eindtoets met een minimaal cijfer van een 5,5, heb je jouw certificaat van deelname behaald. Zorg ervoor dat jouw voor- en achternaam correct staan in jouw profiel zodat deze ook correct in jouw certificaat staat. Mocht dat niet zo zijn, kan je het zelf aanpassen in jouw profiel door op ‘bewerk profiel’ te drukken onder jouw naam in het overzicht.

Indien je uiterlijk donderdag 29 februari de toets maakt en minimaal een 5,5 scoort, krijg je zowel een digitaal certificaat in jouw online account als een papieren certificaat gestuurd naar jouw huis. Dit betekent dat je meer dan een maand extra hebt om modules in te halen of te herhalen.

Belangrijke laatste data:

Op vrijdag 1 maart om 20:15 zal ustadh Tarek een les geven om de toets o.a. te bespreken. Dit zal dan ook de laatste les zijn. Ook zal er een laatste overhoormoment zijn (zusters) op vrijdag 8 maart om 20:15 met mij. Dit zal via de gewoonlijke zoom link gebeuren van de wekelijkse lessen. De broeders maken met ustadh Tarek een afspraak voor overhoring, dit zal ustadh Tarek zelf oppakken.

Loop je een beetje achter? Geen probleem. Je hebt vanaf nu nog 6 maanden toegang tot alle modules om eventueel gemiste modules in te halen en de eindtoets  later op je gemak te maken.

Wij wensen iedereen veel succes met het maken van de eindtoets.

Barak Allahu fikum voor jullie vertrouwen in het instituut en jullie inspanningen om de Quran te leren lezen met Tajwid. Moge Allah iedere student(e) zegenen en vermeerderen met kennis, amien.

Met vriendelijke groet,

Leona Ahmed
Oprichter & docente
Al-Husari Tajwid Instituut